Membership

- online community -

COMMUNITY

Wil je stoppen met het drinken van alcohol, of ben je al gestopt met drinken en vind je het leuk om bij een groep aan te sluiten? Onze community is een plek waar we samen verder komen dan alleen!

Je ontmoet hier gelijkgestemden om je successen mee te delen, of een steuntje in de rug te krijgen als het even lastig is. Je kunt hier alles delen!

screenshot van community overzicht

Expertise

Stel je vraag aan onze slaapexpert!
Heb je vragen over je nachtrust of wil je tips hoe je deze kan verbeteren? Vraag het onze slaapexpert: Mark Schadenberg!

Stel je vraag aan onze gedragsexpert!
Waarom lukt het je niet om het vol te houden? Waar komt die stem in je hoofd vandaan, die je vertelt dat je er best 1 kan drinken? Hoe werkt onze hersenpan? Vraag het onze breinexpert: Paul Smit.

EVENEMENTEN

We zitten niet stil! Onze agenda wordt steeds voller met diverse activiteiten waar je aan mee kunt doen. Ons doel is om de hele week interessante activiteiten aan te bieden. Hierbij is de feedback van de community natuurlijk super waardevol! Help jij ons groeien?

agenda weergegeven op mobiel

Yoga

WORKSHOPS

Meditatie

MEetings

Sprekers

Inspiratie

We delen onze tips omtrent een meeslepend alcoholvrij leven! Er zijn ontelbaar veel boeken over dit onderwerp geschreven, maar ook podcasts, TED-talks en video's. Er is ook een bord waar je waardevolle qoutes kunt delen. Laat je inspireren!

screenshot met boekentips

Motivatie

Zit het even tegen? Heb je een lastige verjaardag of voel je je alleen op een bedrijfsuitje? Dit hebben we allemaal wel eens. Plaats het op het platform! We beuren elkaar op en zorgen dat jij boordevol motivatie door de dag gaat!

€ 8,95 per maand

Een maandje proberen? Het membership is maandelijks opzegbaar!

sober in life membership logo

YES!

ik doe mee

meedoen met de 40 dagen challenge?

Wil jij liever 1 OP 1 COACHING?

eshter ten hove portret

- PAGINA DELEN -

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email