Contact

esther ten hove gebroken wijnglas

Esther ten Hove

Founder Sober in Life

Ik ben oprichtster van ‘Sober in Life’, een platform waar mensen motivatie en inspiratie kunnen vinden op het gebied van een alcoholvrij leven. Ik ben ervaringsdeskundige en leid inmiddels zelf een alcoholvrij leven. Mijn vurige missie: Het niet drinken van alcohol minimaal nét zo normaal maken als het wel drinken van alcohol.

Sober_in_Life_logo

Contactinformatie:
Sober in Life
info@soberinlife.nl
06-30708771
Kvk: 81730276

In 2020 heb ik de Instagram pagina @soberinlife opgericht. Eigenlijk wilde ik daar schrijven over alles wat ik tegenkom in een alcoholvrij leven. In 2016 besloot ik al om alcohol uit mijn leven te bannen. Helaas lukte het me tot 2020 nog niet echt om definitief te stoppen. Er waren periodes van een jaar dat ik helemaal niet dronk, maar toch won er iets in mij van het goede voornemen, en belandde ik weer in dezelfde cirkel. Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik sinds 2020 een heerlijk, meeslepend en groots alcoholvrij leven leidt! 😉

De Instagram pagina groeide, en groeide, en ik ben zelfs een keer op landelijke televisie geweest. Die uitzending kijk je hier terug. Een mini-docu over ‘positieve dingen’ in Coronatijd. 

Laat ik je dit zeggen: Stoppen met drinken is niet altijd makkelijk in een wereld waar ontzettend veel gedronken wordt. Vaak moet ik uitleggen waarom ik geen wijntje mee drink bijvoorbeeld, misschien herken je dit wel. Je bent niet alleen!

Ik wil je uitdagen om je brein te gaan begrijpen en zo je stoppoging een eerlijke kans te geven. 
Heb je vragen of een opmerking? laat het me weten! 😉