Online 1:1 coaching

‘Ik voel me niet helemaal thuis in de reguliere verslavingszorg, maar ik heb wel hulp nodig!’

Dat is de tekst die ik vaak hoor bij veel mensen. De reguliere verslavingszorg kent een aantal hele effectieve methodes, maar de ‘weekenddrinker’ of de ‘binger’ voelt zich daar niet perse altijd in thuis. Ik heb dat zelf ook zo ervaren toen mijn reis begon in 2016.

voor wie?

Ik dacht bij verslaving aan een ‘alcoholist’ (wat dat dan mag zijn) die heel veel (vooral overdag) dronk en alles dreigde kwijt te raken. Ik moet zeggen dat ik me niet kon identificeren met dit ‘stereotype’. Ik had een leuke baan, een fijn huis en liefdevolle relatie. Ik had voldoende sociale contacten en was een echte ‘gezelligheids-drinker’.

Ja… Zo gezellig dat het vrijwel al-tijd te veel was. Ik had een soort onrust in me omtrent alcohol dat maakte dat ik nooit kon stoppen. Als er een feestje was, was ik er en het liefst gingen we nooit meer naar huis. Vooral in het weekend baalde ik van mezelf en ik ontdekte dat dit een vicueuze cirkel was. Ik kwam terecht in de verslavingszorg, maar eigenlijk functioneerde ik nog ‘te goed’ en was er geen programma wat echt bij mij aansloot.

Desalniettemin voelde ik me bij tijden misschien wel nét zo ongelukkig als die ‘alcoholist’ die alcohol nodig had om zijn of haar dag door te komen…

Mijn coachees bestaan uit BN-ers, (yoga) docenten, mannen & vrouwen in de leeftijd van 30 t/m 55 ongeveer en nog veel meer. Boek een kennismakingsgesprek zodat we kunnen kijken of we bij elkaar passen.

Waarom?

Herken jij je in bovenstaand verhaal? Dan wil ik jou dolgraag helpen. Toen ik doorkreeg hoe mijn hoofd werkte en toen ik aan de slag ging met de oorzaak, opende er deuren die altijd gesloten zijn geweest. Ik leerde weer voelen, mijn mening geven en mijzelf lief te hebben.

Alles wat ik zocht in dat glas, vond ik toen ik dat glas buiten de deur zette. Ik heb in mijn programma al meer dan 200 mensen gecoacht in hun keuze om te beginnen met leven zonder alcohol!

Hoe?

Je kunt losse sessies bij mij boeken, maar onderstaande trajecten worden het meest gekozen. We komen er samen achter wat er bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Na een kennismakingsgesprek leren we elkaar al een beetje kennen en ontdekken we welk programma er bij je past. Is er eenmaal een traject gekozen? Dan is het eerste gesprek altijd een uitgebreide intake waarin ik een heleboel vragen stel! Ik zoom regelmatig in op het brein en de werking van neurotransmitters zodat jij jezelf steeds beter gaat begrijpen. Door wetenschappelijke informatie probeer ik bewustzijn te creëren, en door mijn ervaringsdeskundigheid probeer ik dat vlammetje weer bij je aan te steken! Tussen de sessies door ben ik regelmatig bereikbaar. Je hoeft dit niet alleen te doen! Wanneer je voor Advanced of complete kiest, is er een whatsapp module inclusief wat super handig is voor bijvoorbeeld spannende gelegenheden zoals bedrijfsfeestjes, sociale afspraken of andere verleidingen.

De contacten zijn er uiteraard om je door te verwijzen naar een specialist in de verslavingszorg, mocht dat nodig zijn.

Basic

249,-
 • Duur: 30 dagen
 • 4 coaching sessies (1 x intake)
 • Boek 'Morgen stop ik echt'
 • Bonus: Toegang Membership

advanced

549,-
 • Duur: 60 dagen
 • 8 coaching sessies (1 x intake)
 • Boek 'Morgen stop ik echt'
 • 60 dagen Whatsapp begeleiding
 • Bonus: Toegang Membership
Favoriet

complete

749,-
 • duur: 90 dagen
 • 12 coaching sessies (1 x intake)
 • Boek 'Morgen stop ik echt'
 • 90 dagen Whatsapp begeleiding
 • Bonus: Toegang Membership

*Losse sessies zijn ook te boeken voor: € 70,- per uur.

eshter ten hove portret

Esther ten Hove

Founder Sober in Life

Ik ben oprichtster van ‘Sober in Life’, een platform waar mensen motivatie en inspiratie kunnen vinden op het gebied van een alcoholvrij leven. Ik ben ervaringsdeskundige en leid inmiddels zelf een alcoholvrij leven. Mijn vurige missie: Het niet drinken van alcohol minimaal nét zo normaal maken als het wel drinken van alcohol.

Sober_in_Life_logo

Boek een kennismakingsgesprek